Misterele Romaniei ( 159 )

Armata este interesata de subiect

“Descoperirea absolut intamplatoare a zonei benefice din Bucegi, “Gura de Rai” in traditie populara, vine sa rotunjeasca ceea ce stiam pana acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rand ne intareste ideea ca nimic din ceea ce avem lasat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel putin un sambure de adevar”, declara Vasile Rudan.

“Ceea ce am gasit noi in Bucegi are o dispozitie geografica identica cu cea descrisa in folclor. In al doilea rand, stim acum ce si cum sa cautam. Pe diagrame, harti ale subsolului, profilele micromagnetice ale zonelor malefice, despre care avem mai multe date, sunt ascutite, pe cand cele ale zonei benefice sunt liniare, aproape drepte. Timp de mai multi ani am fost ocupati cu alte proiecte de cercetare si am suspendat investigatiile din Bucegi, dar intentionam sa reluam cercetarile si sa facem chiar o demonstratie publica. Apoi vom largi zona investigatiilor, deoarece avem semnale ca asemenea locuri deosebite se mai gasesc, cel putin in zona Masivului Retezat. Interesant este faptul ca din informatiile de pana acum rezulta ca fiecarei zone malefice trebuie sa ii corespunda, undeva in apropiere, o zona benefica, la o distanta de cel mult cateva sute de metri. Deocamdata nu vom divulga locatia exacta”, spune Rudan.

Acesta mai sustine ca, pe tema cercetarii anomaliilor magnetice atipice din Romania, bune sau rele, urmeaza sa apara o carte si ca Ministerul Apararii se arata foarte interesat de acest domeniu.

Cercetatorii de la Institutul “Terra” spera sa se realizeze, cu concursul Armatei, o harta a Romaniei care sa puna in evidenta aceste zone iesite din comun

Sarcofagele din inima Retezatului

In 2 din cele 6 carti publicate de mine pâna in prezent, si anume Taina muntelui insemnat, si Misiunea Romania – Universul, aparute in 1996, am adus la cunostinta cateva informatii legate de muntii Retezat, Bucegi si Rarau. Toate informatiile sunt obtinute prin bilocatie, calatorii astrale. Am ajuns in interiorul Retezatului, si anume in acea piramida ascunsa. Aceasta, numită Piramida Nordica, a fost construita de atlanti in  urma cu 14.000 de ani (tocmai aici??). E o copie fidela a Piramidei Luminii Celeste careia acum i se spune Marea Piramida sau cea a lui Keops, fiind construita la scara 1/2 fata de aceasta, iar platforma (punctul terminal) are o suprafata de 19 m patrati. Aceasta piramida a fost construita numai de pamanteni, nu ca cea a lui Keops, in colaborare cu extraterestrii, in scopul de a avea o rezerva a ceea ce detine piramida Celesta si totodata pentru a mentine legatura energetica intre piramidele care marcheaza punctele terminale ale crucii energetice telurice. Crucea are un rol deosebit de important pentru mentinerea efectuarii miscarii de rotatie si revolutie a planetei (Terra) si pentru echilibrul intregului sistem solar. În interiorul piramidei nordice se fla multe incaperi, unele adapostind sarcofage care detin multe taine. Printre altele si un fel de televizoare, un fel de globuri asemnatoare cristalului de cuart (poate chiar acesta). Globurile au diferite marimi iar in ele sunt inmagazinate imagini despre lumile apuse. Tot ceea ce au vrut atlatii sa trannsmita peste vremi. In unele sarcofage sunt depuse obiecte sacre de cult, de valori inestimabile. Atingerea lor este fatala celor impuri.

continuare

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Misterele Romaniei ( 158 ) | Caleidoscop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: