Misterele Romaniei ( 147 )

“Toti <inecatii> care mi se aduceau de sus, suferisera in prealabil un stop cardiac. Adica murisera de inima si dupa aceea se <inecasera>”.

Un astfel de amanunt nu a parut important pentru anchetatori, mai ales ca nu o data, apele reci de munte, au provocat accidente din acestea. Pentru cei care sustin existenta unor puteri nevazute in zona, acesta e doar semnul ca victimele sunt ritualice si ca nu e doar o pura coincidenta moartea lor prin stop cardiac.

“Numarul celor care mor in acest fel este extrem de mic, comparativ cu cei care se scalda in apele reci de munte. In plus, cei care fac stop cardiac in aceste conditii, au avut in trecut probleme cu inima ori mostenite de la parinti ori capatate in timp. Ori la cei inecati in lac, aceste antecedente cardiace lipsesc cu desavirsire. Atit respectivii cit si parintii lor, s-au bucurat de o sanatate de invidiat. E clar ca stopul cardiac nu a fost provocat de  cauze naturale ci de interventia unor entitati nevazute”, sustine doamna Mioara Florea, medium din Busteni, care a studiat mai multe fenomene paranormale petrecute in Bucegi. Domnia sa sustine ca in muntii respectivi s-ar gasi mai multe puncte de tangenta catre alte lumi, lacul fiind unul dintre ele.

“Daca iadul exista cu adevarat, atunci cu siguranta ca pe acolo     e intrarea”

In ce ii priveste pe localnici, acestia spun ca unii dintre ei au incercat sa vada despre ce e vorba, sa fie de fata la momentul umplerii lacului. Dar fie nu     s-au mai intors fie au declarat ca nu au vazut nimic. Varga Remus a fost printre acestia din urma. In 1997, la 25 de ani, a plecat cu Mihnea, prietenul sau cel mai bun, sa vada minunea umplerii lacului.

“Imediat cum au inceput vanturile, ne-am imbracat bine, ne-am luat o sticla de palinca la noi si ceva de mancare si am purces la drum, inainte sa se lase noaptea si sa inceapa sa bata grandina”. Numai ca lucrurile nu au mers asa cum s-au asteptat cei doi. La un moment dat s-a pornit o ploaie deasa de nu se vedea la un metru, iar peste intreg locul s-a lasat o negura ciudata.

“Am auzit vaietele din adincul pamantului. Nu am ce sa va povestesc. Asa ceva depaseste puterea de intelegere a orisicui. Mi se facuse  parul maciuca in cap de frica. Parea ca geme insusi pamantul si cere viata de om. Daca iadul exista cu adevarat, atunci cu siguranta ca pe acolo  e intrarea”, povesteste Remus. In ce priveste negura, sustine ca era ceva ciudat in legatura cu ea.

“Aveam impresia ca e vie, ca din ea ma privesc fiinte nevazute. Ba chiar simteam atingeri, dar la vremea respectiva le-am pus pe seama fricii. Nu stiu cit a durat totul, dar la primii zori, negura s-a ridicat si lacul era deja acolo”.

Doar  Mihnea nu mai era de gasit. Disparuse, se pare, o data cu negura.

“Atunci am inteles ca vocile l-au ademenit si ca el a fost ofranda pentru cine stie ce zeu pagan care stapaneste lacul”.

continuare

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Misterele Romaniei ( 146 ) | Caleidoscop

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: